A fekvőbeteg szállítás szolgáltatásról

febr 9, 2021 | Betegszállítás

Egy fekvőbeteg szállítása mindig körülményes, és szervezést igénylő feladat, ugyanis egy ilyen beteg számára adottnak kell lennie a biztonságos feltételeknek az utaztatásához. Legyen szó egy lábtörésről, vagy súlyos betegségről, a fekvőbeteg szállítást bízza szakemberekre!

 

A fekvőbeteg szállítást sokszor nekünk kell intézni, meg kell adjuk, hogy a beteg hol tartózkodik, ez lehet az otthonunk, vagy egy kórház és azt, hogy mi a célállomás. A beteget a tartózkodási helyéről egy hordágyon hozzák ki, és a szakemberek vigyáznak, hogy a hordágyra helyezés közben ne okozzanak nagyobb bajt. A szállítóautó alkalmas egy hordágy befogadására, a belső tér van annyira tágas, hogy a beteg mellé a hozzátartozó, vagy kísérő is odafér. A betegszállítók  fel vannak készülve az alapvető egészségügyi problémák ellátására, de súlyosabb esetekben az Országos Mentőszolgálat segítségét kell kérni.

 

Mindenképp előnyös egy ilyen szolgáltatást igénybe venni, mert, biztonságos és megbízható, és rengeteg terhet levesz egy hozzátartozó válláról! Ha szüksége van rá, bízza ránk a fekvőbeteg szállítást!