Magán betegszállítás

magán mentőszolgálat, betegszállítás ár

A magán mentőszolgálatot megéri előnyben részesíteni

A magán mentőszolgálat a betegekért van, nem teszünk különbséget a sürgős és az általános betegszállítás között.

Számíthat ránk minden körülmények között. Nekünk mindig a beteg az első, aki megkapja a szolgáltatást tőlünk, méghozzá a legmagasabb színvonalon.

A beteg nem mindig kap segítséget

A térítésmentes mentőszolgálat minden betegnek a rendelkezésére áll, aki rendelkezik jogosultsággal a betegszállításra. Sajnos ma ez már kevésnek bizonyul ahhoz, hogy a betegek egyöntetűen azt mondhassák, elégedettek azzal a szolgáltatással, amit kapnak és máskor is ugyanazt a telefonszámot hívják, ha mentőre van szükségük.

A betegellátás színvonala jó ideje ingadozó, ennek oka az egészségügyi dolgozók túlterheltsége, a szakképzett munkaerő hiánya, valamint az ellátás felszereltségének rossz állapota. Kevés a korszerűen felszerelt, munkára fogható jármű is.

A betegszállítást mindenki igényelheti, akinek van betegbiztosítása, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy nem mindenki kapja meg időben vagy nem olyan minőségben, ahogyan azt elvárná. A mentősöknek sokszor kell sürgősségi sorrend szerint felvenniük a betegeket, de még így is előfordul, hogy nem kapja meg az ellátást az, akinek azonnal kellene az orvosi segítség.

A magán mentő nem hagyja cserben a beteget

Többek között ezért is alapítottuk meg a magán mentőszolgáltatásunkat, ami betegszállítással, egészségügyi felügyelettel is foglalkozik. Vegyük sorra, hogy milyen előnyökkel jár, ha magán mentőt hív a beteg ahelyett, hogy a mentők számát ütné be a telefonon:

  1. A mentőszolgálathoz hasonlóan éjjel és nappal is hívhatóak vagyunk, függetlenül attól, hogy hétvége, hétköznap vagy ünnep nap van e éppen. Ezzel a beteg kiszámíthatóságot és elérhetőséget kap tőlünk. A nehezen megszerezett időpontokat nem fogja lekésni, az egészségét nem fogja rombolni a kihagyott vizsgálat.
  2. Az előzetes megbeszélés szerint mindig időben megérkezünk a helyszínre, nem várakoztatjuk meg a beteget. Tiszteljük az idejét és komolyan vesszük az állapotát, mindenkit ugyanolyan magas színvonalú ellátásban részesítünk és mindenkinek ugyanolyan, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ezzel a betegek mindegyike egyenlő bánásmódot, professzionális szolgáltatást kap tőlünk.
  3. A betegszállítás ára egy útra szól, esti utakhoz ügyeleti díjat számolunk fel. Az ár és a szolgáltatás színvonala összhangban vannak egymással. Nem az a célja a működésünknek, hogy a bevételünk megnövelését helyezzük a középpontba. A betegek támogatása és segítése a hivatásunk.
  4. Képzett, gyakorlott és nem utolsó sorban a szakmájuk iránt elhivatott kollégák várják a mentő autóban, akik kedvesek, udvariasak, gondoskodnak arról, hogy minden beteg kényelemben, biztonságban érezze magát. Az utas és az értékei is biztonságban vannak az autóban, nem éri negatív élmény az utazása során.
  5. Minden jármű tiszta, felszerelt, modern eszközökkel és berendezésekkel teli mentő, ami tökéletesen alkalmas a betegszállításra és a betegellátásra. A mentőautóink  azok közül a modellek közül kerülnek ki, amik megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Ez alapvető feltétele egy ilyen egészségügyi szolgáltatás fenntartásnak.

A budapesti betegszállítás térítéses, kiemelkedő színvonalú szolgáltatását nyújtjuk az ügyfeleinknek. Fordulhat a csapatunkhoz bármikor, ha megbízható magán mentővel szeretne utazni és elhivatott szakemberek segítségére van szüksége. A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdése van vagy mentőkocsit szeretne igénybe venni!

Magán mentőszolgálat betegszállításhoz

Magán mentőszolgálattal a betegek utazása mindig megoldott. A térítéses betegszállítás megéri az árát, mert a beteg igényeit helyezzük az első helyre.

A magán mentőszolgálatunkat azért alapítottuk meg, hogy a  betegek érdekeit támogassuk a szolgáltatásainkkal. A térítéses szolgáltatás lényege, hogy a beteg mindig ugyanolyan prémium szintű szakmai segítséget tudjon igénybe venni. A betegszállítás az egyik olyan segítség, amire egy betegnek szüksége van. A tömegközlekedés nem alkalmas arra, hogy egy fizikailag rossz állapotban lévő, szorongó vagy mozgásában korlátozott beteget szállítson. Erre a célra vannak a jól felszerelt betegszállító autók.

A magán mentőszolgálatunk betegszállító autóiban a fekvőbetegek és a járni tudó páciensek is kényelmesen elférnek és biztonságosan tudnak utazni. A járművek tökéletesen karbantartott autók, amiket kiválóan felszereltünk a legmodernebb orvosi, illetve elsősegély nyújtáshoz is alkalmas eszközökkel. Az előzetes egyeztetés alapján időpontra rendelt magán mentőszolgálat autói mindig tiszta és fertőtlenített belső térrel érkeznek. A jármű nemcsak jól felszerelt és higiénikus, hanem légkondicionált és fűthető is, ennek köszönhetően bármilyen időjárásban kellemes körülmények között tudja megtenni az utat a beteg.

A magán mentőszolgálatunk kedvező árakkal dolgozik, ezért minden beteg számára elérhető szolgáltatást nyújt. A fővárosban, annak környékén és vidéken is vállalunk betegszállítást. A napszak nem számít, 0-24-ben tudunk szállítani, hétvégén, hétköznap vagy ünnepnapon is. A magán mentőszolgálat elszállítja Önt otthonról a kórházba, a kórházból otthonra, illetve két kórház között is. Kontroll, orvosi ellátás, hazaszállítás kedves és szakképzett személyzettel? Hívjon minket!

A magán mentőszolgálatunkra mindig számíthat, ha egyik helyszínről a másikra kell ülőbeteget vagy járóbeteget szállítani. A szolgáltatásaink bármikor elérhetőek, csupán egyeztetnie kell a kollégáinkkal a részletekről. Lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen tőlünk tájékoztatást!

betegszállítás

Betegszállítás, hogy könnyebb legyen a gyógyulás

Betegszállítás profi csapattal, hogy a kórházba vezető út biztonságosan és nyugodtan teljen! Bízza ránk a szállítást, Ön pedig koncentráljon a gyógyulásra!

A biztonság alapvető szükségletünk, ám amennyiben valamilyen betegség vagy sérülés miatt kiszolgáltatva érezzük magunkat, ez máris csorbát szenved. Sajnos azt nem tudjuk elkerülni, hogy egyetlen esetben se szoruljunk orvosi segítségre, arról viszont gondoskodhatunk, hogyha így alakul, a lehető legnagyobb biztonságban érezzük magunkat. Többek között erre szolgál a betegszállítás, amit nem csak sürgős esetekben lehet igénybe venni, hanem akkor is, ha vizsgálatra, kezelésre van időpontunk.

A családtagok, közeli barátok támogatása igazi kincset ér a gyógyulás ideje alatt, viszont be kell látnunk azt is, hogy a szeretet nem tudja helyettesíteni a szakszerű segítséget. Ha nehezen mozgunk, fájdalmakkal küzdünk, akkor tapasztalt szakemberek felügyelete mellett érezzük biztonságban magunkat, jól felszerelt, erre a célra kialakított járműben szeretnénk eljutni az orvoshoz. A betegszállítás ezt tudja megadni nekünk, ez tehát egy olyan szolgáltatás, amin nem érdemes spórolnunk, ha úgy alakul, érdemes igénybe vennünk, mert ez szolgálja a kényelmünket és egyben a gyógyulásunkat. Természetesen nem mindegy, milyen csapatra bízzuk magunkat, a szakértelem és tapasztalat ugyanis önmagában kevés ahhoz, hogy színvonalas legyen a betegszállítás. Az emberi tényező, vagyis a kedvesség és segítőkész hozzáállás különösen fontos egy ilyen helyzetben, ez az, ami segít megnyugodni és a lehetőségekhez képest ellazulni, ezzel együtt tekinthető tehát teljesnek a betegszállítás.

Ha úgy érzi, hogy éppen ez az, amire szüksége van, bátran vegye igénybe szolgáltatásunkat, hiszen velünk pontosan ilyen a betegszállítás! A hét minden napján, minden órájában számíthat ránk, csupán annyi a dolga, hogy egyezteti velünk az időpontot, amit az orvosától kapott. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és bízza ránk magát, hogy könnyebb legyen a gyógyulás!