Betegszállítás, Egészségügyi rendezvénybiztosítás

Szeretné, ha a látogatók biztonságosan, szakképzett egészségügyi felügyelet mellett szórakozhatnának?

Akkor válassza mozgóőrség szolgáltatásunkat!

A nagyobb rendezvényeken, eseményeken legtöbbször kötelező a mozgóőrség jelenléte. A mozgóőrség készenlétben áll a helyszínen, és ha szükséges, szakszerű segítséget nyújt. A készenlét azt jelenti, hogy az esemény helyszínén sürgősségi ellátásban részesítjük a sérültet mind orvosi, mentőtiszti, mind mentőápolói szempontból. A rendezvények egészségügyi biztosítási feladatainak elvégzésére természetesen csak mentési tevékenységet végző vállalkozás jogosult.

A helyszín biztosítása a következő gépjárművekkel látható el:

  • mentő gépkocsival
  • rohamkocsival
  • esetkocsival
  • gyermekmentő-rohamkocsival
  • mentőorvosi gépjárművel
  • légi mentőjárművel
  • mentő motorkerékpárral
  • sürgősségi ambulanciával

Számos rendezvény akad, ahol a mozgóőrség hiánya, vagy nem előírt létszámú mentőkocsi miatt emberek vesztik életüket. Rendezvények biztosítása szakképzett személyzettel.

Válasszon minket és gondoskodunk mindenki biztonságáról!

Betegszállítás különleges eseményekre

Mozgássérült rokon van a családban, aki már évek óta nem mozdult ki a lakásból? Szeretné meglepni születésnapja, vagy névnapja alkalmából egy különleges rendezvénnyel, de nem tudja, hogyan szállítsa a helyszínre? Szeretné, ha mozgássérült hozzátartozója végre kiszabadulhatna a négy fal közül és mulatna egy jót a családdal? Akkor Ön minket keres!

Vállaljuk ülőbetegek szállítását belföldön különböző rendezvényekre, eseményekre egyaránt. Szervezzen egy meglepetés bulit mozgássérült rokonának, mi pedig elszállítjuk a helyszínre a családtagot! Vállaljuk akár emeletről történő leszállítását is, így nem lehet akadály, hogy a beteg kimozduljon. Lepje meg rokonát egy hihetetlen élménnyel, melyet nem pótolhat számára senki, mi pedig elvisszük őt a megadott helyszínre!

Munkatársaink betegek ellátására, biztonságos szállítására specializálódott szakemberek, így nálunk biztonságban tudhatja mozgássérült családtagját! Vállaljuk a beteg háztól-házig történő szállítását az Ön egyedi kéréseinek megfelelően! Ha szeretne örömöt okozni rokonának, mi segítünk a részletekben!

Külföldi betegszállítást is biztosítunk!

Ha betegsége során külföldi orvosra van bízva, vagy csak egyszerűen jobban megbízik a külföldi orvoslásban, mi segítünk Önnek a betegszállításban!

Mindenkinek meg van maga véleménye országunk orvoslását illetően, megannyi jó és rossz tapasztalatot hallhattunk már ezzel kapcsolatban a médiában is. Ha hozzátartozónk valamilyen betegségben szenved, minden tőlünk telhetőt próbálunk megtenni annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb, legbiztosabb gyógyulásban részesüljön, így ha van rá lehetőség, vagy magánorvos segítségét kérjük, vagy külföldi orvosokat keresünk fel.

Vannak olyan esetek, amikor olyan helyzetbe kerül a beteg ember, hogy az egyik pontból a másikba való eljutás meglehetősen nehézkes, vagy egyáltalán nem oldható meg a betegszállítás a hagyományos formában.

Mi egy ilyen helyzet esetére szeretnénk az Ön segítségére lenni és egy biztos támaszpontot nyújtani, hogy a betegszállítás biztonságos és körülményekhez mérten kényelmesen történjen!

Ha Önnek vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!