Betegszállítás áraink

  • Kerületen belül: 14 000 Ft
  • Szomszédos kerületekből: 15 000 Ft
  • Külső kerületekből: 16 000 Ft
  • Vidékről: 400 Ft/km (a betegfelvétel helyszínétől a telephelyre való visszaérkezésig)

Az árak 1 útra értendőek!
A díjszabásnál a betegfelvétel helyszínét vesszük alapul!

Az első 15 perc várakozás a beteggel ingyenes
15 perc eltelte után a várakozás 6000 Ft/óra

Telephelyünk: 1165 Budapest, Natasa utca 12.

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy este 19:00 -órától egyszeri 3 000 Ft ügyeleti pótlékot számolunk fel. Megértésüket köszönjük.

Ha bármiben tudunk segíteni keressen minket bizalommal.

Mire számíthat a betegszállítás árával kapcsolatban?

Betegszállítás ára

Ha ránk bízza magát, teljes nyugalomban és biztonságban utazhat, de a betegszállítás árát illetően sem fogja váratlan meglepetés érni!

Amikor az egészség a tét, nem szabad az anyagiakra gondolni, egy kezelés vagy egy gyógyszer ára azt szolgálja, hogy újra teljes értékű életet élhessen. Ám a kapcsolódó szolgáltatások esetében, mint amilyen a betegszállítás, egy kicsit másabb a helyzet, hiszen ezek csak lehetséges opciót jelentenek. Lemondani ezekről sem érdemes, érthető viszont, ha szeretne előre tájékozódni az árakkal kapcsolatban, hogy megtervezhesse a kiadásait.

Először is engedje meg, hogy röviden bemutassuk, hogyan tudunk segíteni Önnek, hiszen ennek fényében tudja megítélni a betegszállítás árakat.

Csapatunk azért dolgozik, hogy Ön jó kezekben tudja magát akkor is, amikor orvosi segítségre van szüksége, el kell jutnia a rendelőbe vagy a kórházba. Mindent megteszünk, hogy óvjuk abban a helyzetben, amikor esetleg kiszolgáltatottnak érezheti magát, és gondoskodunk arról, hogy maximális kényelemben utazzon. A betegszállítást rugalmasan alakítjuk, és nagy figyelmet fordítunk az egyedi igényeire, amivel egy kicsit talán mi is támogatni tudjuk, hogy visszanyerje az egészségét.

Szeretnénk mindenről pontosan tájékoztatni, hiszen úgy véljük, hogyha tudja, hogy mire számíthat, sokkal magabiztosabbnak érezheti magát. Tisztában vagyunk azzal, hogy ebbe a betegszállítás ára is beletartozik, ezért fontosnak tartjuk, hogy tisztán lásson a díjszabásunkkal kapcsolatban. Itt a honlapunkon minden olyan tételt feltüntettünk, ami befolyásolhatja a végösszeget, így könnyedén ki tudja kalkulálni az Önt érintő költséget, és biztosan nem éri váratlan meglepetés.

Szívesen megválaszoljuk szolgáltatásunkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseit, és igény szerint természetesen konkrét ajánlatot is tudunk adni Önnek.

Úgy érzi, hogy minket keresett? Csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk, pontosan mire van szüksége, csapatunk pedig a megbeszélt időpontban érkezik. Várjuk megkeresését a nap 24 órájában!