Fekvőbeteg szállítás: egy megbízható szolgáltatás

febr 9, 2021 | Betegszállítás

Fekvőbetegként sajnos igen nehézzé válik a mindennapi teendők elvégzése. Aki otthoni ellátásban részesül, ideális körülmények között, ismerős környezetben lehet, mely jelentősen segíti a gyógyulási folyamatot. Ám ez nem azt jelenti, hogy soha nem hagyja el a lakást! Bizonyos időközönként kontrollra, orvosi vizsgálatra van szükség, hogy ellenőrizzék a beteg állapotát, előfordulhat az is, hogy be kell feküdnie hosszabb-rövidebb időre a kórházba, szanatóriumba. Akármelyikre is van szükség, az a közös bennük, hogy utazással kell őket összekötni.

Fekvőbeteg szállításhoz mentő kell, de azokat általában nehéz elérni. Helyettük itt vagyunk mi! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe fekvőbeteg szállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat! Kedvező árakkal dolgozunk, rugalmas, felkészült, empatikus csapattal segítünk ügyfeleinknek. Budapesten kívül vidéken, sőt külföldön is bonyolítunk fekvőbeteg szállítást!

Amikor szüksége van ránk, mi segítünk, hogy biztonságban odaérjen a célállomásra, és időben ott legyen, ahol lennie kell! Keressen minket bizalommal!