Betegszállítás: Hogy időben ott legyen minden kontrollvizsgálaton

febr 9, 2021 | Betegszállítás

Kórházba, orvoshoz menni számtalan okból lehet, sokszor nem egy hirtelen baleset, sérülés vagy rosszullét esetén megyünk be a kórházba. Az is gyakori, hogy rendszeres kontrollvizsgálaton kell megjelennünk. Azonban az egészségügy jellemzően leterhelt ezért sokszor kiszámíthatatlan az, hogyan és mennyire számíthatunk rájuk. Előfordul, hogy egy komolyabb esetnél is akár egy órát kell várni a mentőkocsira. Kontrollvizsgálat esetén a betegszállítást valószínűleg hátrébb sorolják a fontossági listán. Mit lehet ilyenkor tenni annak érdekében, hogy minden időpontra pontosan odaérjünk a kontrollvizsgálatra?

Nem kell a tömegközlekedést választania, ismerősöket megkérnie, hogy bevigyék autóval vagy a mentőre várnia. Keressen minket bizalommal és válassza a betegszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Amennyiben minket választ minden kontrollvizsgálaton ott lehet időben, nem kell idegeskednie, velünk nem fog elkésni! Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és rendeljen betegszállítást, amikor szüksége van rá!