Háztartási baleset? A fizetős mentőszolgálat segít!

márc 8, 2023 | Betegszállítás

A fizetős mentőszolgálat a gyermekek gyors ellátását biztosítja. A krízishelyzetekben nincs idő arra várni, hogy mikor jön végre a segítség.

A balesetek bárkivel előfordulhatnak és bárhol. Az otthonunk sem kivétel ez alól, sőt, kifejezetten nagy arányban fordulnak elő háztartási balesetek a hétköznapokban. A balesetek majdnem felét ugyanis otthon szenvedik el az érintettek. Ez körülbelül 40%-nak felel meg, ha a kialakuló balesetek arányát vesszük górcső alá.

A legkisebbek élete a tét

Különösen veszélyeztetettek a kicsi gyerekek. A legkisebbek, akik még se bölcsődébe, se óvodába nem járnak, otthon töltik az életük első néhány évét, ez idő alatt számos veszélynek vannak kitéve. A szülők hiába tesznek meg mindent, hogy a lakás bababiztos legyen, figyelnek oda a kicsikre minden percben, lehetetlen mindentől megvédeni őket.

A kisgyermekek aktívan felfedezik a világot, de még nem tudják, hogy mivel sodorják veszélybe a saját egészségüket, fizikai épségüket vagy az életüket. Szívesen megfognak, a szájukba vesznek mindent. A gyermekekkel történt háztartási balesetek között listavezetőnek számít az esés, ágyról, lépcsőről leesés, de sajnos a forrázás vagy a mérgezéses esetek is legalább ilyen gyakoriak. Fürdetés közben a túl forró fürdővíz is okozhat akaratlanul is balesetet, az elöl hagyott kozmetikum, gyógyszer is a kicsi gyomrában köthet ki.

Érkezik a gyors segítség

Hiába pakolta el a tisztítószereket, használ konnektor fedelet vagy jár a gyerkőc sarkában, mégis baleset érte? A mentőknek telefonálni nem jelent sajnos megbízható segítséget. Ellenben a fizetős mentőszolgálat nem fogja megváratni és nem hagyja, hogy a sérült, balesetet szenvedett gyermek állapota a késlekedés miatt kerüljön még nagyobb veszélybe.

Amennyiben a színvonalas betegszállításról nem szeretne lemondani, forduljon a magán mentőszolgálatunkhoz bizalommal! Egy hívás és azonnal indul a releváns tapasztalattal rendelkező mentősökből álló csapatunk a helyszínre. A gyermeke ennek a gyors intézkedésnek és a professzionális szakmai színvonalnak köszönhetően időben megkapja az orvosi segítséget.

Címkék: