Magán mentőszolgálat a legkisebbeknek!

júl 27, 2022 | Betegszállítás Budapesten, Betegszállítás Vidéken

Magán mentőszolgálat gyermekek szállításához! A legkisebbek segítségére sietünk, amikor szükség van az azonnali, orvosi segítségre!

Amikor a gyermekéről van szó, Ön sem ismer semmilyen kompromisszumot? Ha életbevágó helyzetről van szó, akkor nem szeretne kockázatot vállalni? Egy beteg vagy sérült gyermeknek azonnali, profi egészségügyi ellátásra van szüksége, amit a helyszínen vagy a legközelebbi kórházban tud megkapni. A közegészségügy jelenlegi helyzetében nem lehet megbízni a segítség azonnali érkezésében. A gyermekét ne tegye ki egy perc késlekedésnek sem, ha az egészségéről, az életéről van szó! Hívja a magán mentőszolgálatunkat és bízza ránk a segítségnyújtást, illetve a betegszállítást!

magán mentőszolgálatunk rendelkezik gyermekmentő-rohamkocsival, ami modern felszereléssel, kiváló állapotban vár bevetésre készen. A rohamkocsiban minden eszköz és berendezés megtalálható, ami a gyermek sürgősségi ellátásához csak szükséges. A felszerelés mellett maximálisan felkészült és tapasztalat mentős személyzet segíti a gyors és hatékony mentést, szállítást. A magán mentőszolgálatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a nívós orvosi, illetve sürgősségi ellátásban részesítse azokat a gyerekeket, akik arra rászorulnak. Hívjon minket bizalommal, mert mi nem késünk el és haladéktalanul kiszállunk a helyszínre, hogy megkezdjük a segítségnyújtást! A vészhelyzetek mellett hívhat minket betegszállításhoz is, kórházba, kivizsgálásra, kórházak közötti szállításhoz, 24 órában!

A budapesti 16. kerületben alakítottuk ki telephelyünket, ahonnan megbízhatóan végezzük a színvonalas szolgáltatásainkat a mentéssel és betegszállítással kapcsolatban. A magán mentőszolgálatunk előnye, hogy mindig ugyanazt a megbízhatóságot tudjuk nyújtani a kis betegeknek is. Forduljon hozzánk, ha vészhelyzetben biztosra szeretne menni és a gyermekét a lehető leggyorsabban szeretné eljuttatni orvoshoz! A szolgáltatásainkról informálódjon a magán mentőszolgálatunk honlapján közzétett elérhetőségeink egyikén!