Rendezvények biztosítását vállaljuk, létszámhoz tervezve

jan 25, 2024 | Rendezvények egészségügyi biztosítása

Rendezvények biztosítását vállaljuk, legyen az kis vagy nagy létszámú esemény, kültéri vagy beltéri helyszínen rendezett történés.

A rendezvények egészségügyi biztosítása az esemény típusától, méretétől, az esemény helyszínétől és a résztvevők számától függ. Az egészségügyi biztosítás célja az, hogy a résztvevők biztonságát és egészségét megvédje, valamint sürgősségi esetekben gyorsan és hatékonyan kezelje az esetleges problémákat.

Sport, zene, üzlet, kultúra, sok olyan terület van, amihez kapcsolódóan rendszeresen szerveznek nyilvános vagy exkluzív eseményeket. Ezeken az eseményeken kettő típusú felügyeletet tudnak biztosítani az egészségügyi szakemberekből álló csapatok. A gyalogőrség az egyik, a másik pedig a mozgóőrség.

Milyen esetekben lehet kihasználni a mozgóőrséget?

A mozgóőrséget esetkocsival teljesítik a szakemberek. A vendégek létszáma és a helyszín kiterjedése alapján akár több járművet is ki lehet vinni a rendezvény területére.

A járművek lehetnek mentőgépkocsik,esetkocsik, rohamkocsik, de akár légi mentőjárművek vagy gyermek rohamkocsik is. A kocsiban lennie kell többek között hordágynak, kötszereknek és defibrillátornak is. A mentési készenlét a kisebb létszámú, tehát az ezer fő alatti eseményeken csupán akkor indokolt, ha azon betegek, idősek vesznek részt. Egyébként megfelelő a gyalogőrség biztosítása.

A balesetek, betegek, egészségügyi esetek ellátása a meglévő személyzet, eszközök és járművek segítségével a helyszínen is lebonyolítható. Indokolt esetben, ha a páciens kórházi kezelésre szorul, megtörténhet a járművel történő elszállítás.

A rendezvény biztosítását törvény írja elő, legyen az az esemény kulturális fesztivál, sport verseny, koncert vagy céges nap. Zárja úgy az eseményeit, hogy mindent megtett a résztvevők fizikai épségének megőrzése érdekében!

A magán betegszállításon kívül a rendezvények biztosítása is beletartozik a csapatunk tevékenységi körébe. Lépjen velünk kapcsolatba, ha rendezvény szervezésben érdekelt és nem szeretné figyelmen kívül a vendégek biztonságát sem!