A magánmentő árakon megvásárolhatja a biztonságos utat

szept 19, 2023 | Betegszállítás Budapesten

A magánmentő árakon ne spóroljon, ha szeretné, hogy betegszállítót hívni olyan egyszerű legyen, mint a taxizás!

Betegnek lenni sokszor valódi egészségügyi kihívás

A hazai egészségügy állapotát senkinek nem kell bemutatni. Mindenki, aki járt már orvosnál, kórházba kellett mennie, szembesült azzal, hogy milyen hiányosságokkal, túlterheltséggel, pénzhiánnyal küzd ez a terület. A helyzet talán javulni fog idővel, de addig sem kell elfogadni a jelen felállást, hiszen minden betegnek az az érdeke, hogy a lehető legjobb ellátást kapja.

Betegként, az ember sokkal elesettebbnek, kiszolgáltatottabbnak érzi magát. Olyan helyzetbe kerül, amikor az egészséges embertársaira van utalva. Érthető, hogy minden beteg szeretné elkerülni ezt a fajta sebezhetőséget vagy legalábbis csökkenteni azt. Természetesen ezt a célt nem lehet elérni úgy, ha  a feltételek finoman szólva sem adottak hozzá.

Magánmentő árak budapest

Ha Ön volt már olyan állapotban, hogy szállításra szorult, akkor valószínűleg a térítésmentes betegszállítást választotta és mentőt hívott. Megérkezett rövid időn belül a jármű vagy abban az időpontban, amikorra ígérték? Kielégítő volt a jármű felszereltsége? Megfelelően bántak Önnel a járművel érkező egészségügyi alkalmazottak? Odaért időben az egészségügyi intézménybe, ahová tartott?

Nyugodtan válaszoljon őszintén, mi is jól tudjuk, hogy nehéz minden egyes kérdésre határozott igennel válaszolni. A jó hír az, hogy egyetlen, szállítást igénylő betegnek sem kell elfogadnia ezt a színvonalat és senkinek nem kell belenyugodnia abba, hogy nem történik semmilyen változás.

A  magánmentő soha nem foga cserben hagyni

Az ember azt gondolná, hogy elég csak felemelni a telefont, bemondani a címet és az időpontot, a többi pedig már megy magától. Pontosan úgy, mint egy egyszerű taxi rendelés. Miért is ne? Az igazán megbízható és kimagasló színvonalon működő, térítéses betegszállítást végző csapatnak nem okoz gondot ez a fajta pontosság sem.

A kórházból, rendelőből otthonra, otthonról egy eseményre, reptérről, haza, nem számít az út, a távolság, a magánmentő szolgáltatás is elviszi az utasát késlekedés nélkül, a megbízható taxihoz hasonlóan. Szintén párhuzamot lehet vonni a kettő szolgáltatás között abban is, hogy nemcsak kiszámítható, hanem meg is rendelhető. A diszpécsernek csak el kell mondani, hogy mikor legyen a címen a jármű és a megbeszélt helyen, időpontban meg is fog jelenni.

Magánmentő árak budapest

Nem számít, hogy milyen úti célja, programja, kezelése van a betegnek, garantáltan meg fog érkezni oda. A betegszállításra tervezett és berendezett jármű nagyobb és kényelmesebb, mint egy taxi. A beteggel utazó egészségügyi dolgozók a képzettségüknek és rutinjuknak köszönhetően egész úton felügyelik a beteg állapotát.

Az árak megszabásakor sem arra törekszünk, hogy a magánbeteg szállítás csak egy szűk réteg számára legyen elérhető. Igénybe veheti bárki, aki hajlandó áldozni a biztonságra, kényelemre, pontosságra és a kedves bánásmódra is. A főváros létszáma egyre csak növekszik, egy ilyen szolgáltatásra is nő az igény.

Utazzon úgy, mintha csak taxizna!

Szeretné a betegsége, sérülése, lábadozása ideje alatt minden percben biztonságban érezni magát? Szeretné, ha meg tudná őrizni az emberi méltóságát, miközben mindent megtesz azért, hogy jobban legyen? Ne bízza a véletlenre, hogy milyen szolgáltatásban részesül! Vegye igénybe a magánmentőt minden alkalommal, amikor csak szüksége van rá!

A budapesti  magánmentő árak közül a mi díjszabásunk azok közé tartozik, amik megfizethető. Forduljon bizalommal hozzánk, hívjon minket és tájékozódjon a részletekről!