Fizetős mentőszolgálat: segítség az idősebb korosztálynak

jún 30, 2023 | Betegszállítás

A fizetős mentőszolgálat biztonságos, rugalmas megoldást kínál az idősebb korosztály számára. Felejtse el a tömegközlekedést és a taxit, forduljon hozzánk!

Vannak dolgok, amik előnyt élveznek minden mással szemben, ide tartozik az az élethelyzet is, amikor egy vizsgálatra, orvosi kezelésre kell eljutni. Mivel egy-egy időpontra olykor kétségbeejtően sokat kell várni, azt érthető módon senki sem szeretné elszalasztani, a kórházba történő eljutás azonban nem feltétlenül egyszerű, az idősebb korosztályba tartozók számára pedig nem is mindig megy egyedül.

Amikor egy családtag segítségre szorul, természetes, hogy aki csak tud, megteszi a tőle telhetőt, egy felnőtt gyermek vagy adott esetben akár egy unoka is lehet, aki meg tudja oldani ilyenkor a szállítást. Sokszor azonban egy másik városban vagy éppen külföldön élnek azok, akikre ilyenkor számítani lehetne, és szülőként az ember nehezen veszi rá magát arra, hogy segítséget kérjen valakitől, akinek egykor épp ő volt a védőangyala.

betegszállítás ár

Milyen megoldások vannak a családtól távol?

Észszerű megoldásnak tűnhet ilyenkor a tömegközlekedés. Azonban a kórházba látogatás már önmagában olyan élmény, amit senki sem szívesen tapasztal meg, és ha aggódni kell amiatt, hogy kimarad egy járat vagy egyszerűen csak kényelmetlenül érzi magát az ember, még nehezebb megélni. Ezen felül gondolni kell a visszaútra is, és bizonyos kezeléseket követően egyedül utazni balesetveszélyes lehet.

Bár egy taxi lényegesen kényelmesebb és gyorsabb megoldást kínál a közlekedésre, mindazonáltal ez sem nevezhető tökéletesnek. Egy taxi utasaként sem azt a felszereltséget, sem azt a biztonságot nyújtó szakértelmet és figyelmet nem kapják meg a betegek, ami segíthetne, hogy kevésbé érezzék magukat kiszolgáltatottnak. De ha ez sem megoldás, akkor mit lehet tenni?

betegszállítás ár

A biztonságos közlekedés csak egy telefonhívásra van

Fizetős mentőszolgálattal a közlekedés nem csak kényelmes, hanem abszolút biztonságos is, hiszen a szállító jármű felszereltsége és a tapasztalt szakemberek jelenléte garancia arra, hogy egy esetleges komplikáció esetén is azonnal lehet cselekedni. Az utazás az első pillanattól az utolsóig gördülékeny, nem kell késéssel és felesleges várakozással számolni.

Ha úgy érzi, hogy nehezére esik a mozgás, bizonytalanul áll a lábán, fekve is utazhat, de ha egyszerűen csak jól esne egy kis megnyugtatás a kezelés előtt, kimerültnek érzi magát utána, egy olyan empatikus személyzet veszi körül, akik tudják, mit él át és igyekeznek mindenben támogatást nyújtani. Mivel a betegszállítás 0-24 óráig rendelkezésre áll, mindez bármikor elérhető, vagyis a vizsgálatokra és kezelésekre történő szállításon túl sürgős esetekben is igénybe lehet venni a szolgáltatást.

Miért éppen hozzánk forduljon betegszállításért Budapesten?

Az igényeket felismerve sok cég biztosít fizetős mentőszolgálatot a fővárosban, ugyanakkor tény, hogy ez bizonyos tekintetben egy bizalmi szolgáltatás, és a betegeknek korántsem mindegy, kire bízzák magukat. A jármű felszereltségén és a szakemberek tapasztalatán, hozzáállásán túl ráadásul nem lehet kihagyni a kérdésből a betegszállítás árát sem.

Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, ránk bármikor számíthat, vállaljuk, hogy szakszerűen, az igényeit figyelembe elszállítjuk a kórházba, a vizsgálatot, kezelést követően pedig természetesen haza is visszük. Díjszabásunkról tájékozódhat itt, a honlapunkon, így velünk az anyagikat illetően is tervezhetővé válik a kórházba történő eljutás. Ha már megvan az időpont, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén és egyeztessük a részleteket!